Voordelig hekwerk

Houd uw deuren en ramen gesloten voor extra veiligheid

Geplaatst op

Het is belangrijk om je deuren en ramen gesloten te houden, vooral als het buiten warm is. Zo houd je de koelere lucht binnen en de warme lucht buiten. Bovendien voorkom je zo dat insecten en ander ongedierte je huis binnenkomen. Veel insecten worden aangetrokken door licht en warmte, dus als u je ramen en deuren gesloten houdt, is de kans kleiner dat ze naar binnen komen. Toch is er meer dan alleen dat! Zo houd je niet alleen het ongedierte buiten, maar houdt ook de koele lucht binnen en bespaart op je energierekening. Dus als je de volgende keer in de verleiding komt om de deur open te laten, bedenk dan dat het beter is voor je huis – en je portemonnee – om de deur dicht te houden.

Zorg voor goed contact met de buren

Er is niets zo prettig als goed contact met je buren. Je kunt je wel voorstellen dat je dan prima op elkaars huis kunt letten en bijvoorbeeld de ton voor elkaar aan straat kunt zetten. Het heeft dus een flink voordeel om goed contact met je buren te hebben. Zij weten immers exact wat er gaande is en kunnen waar nodig direct ingrijpen. Voor de veiligheid in en rondom huis kun je ook altijd kiezen voor een camera. Deze kunt je ook op afstand zien, waardoor je ook buiten de deur kunt zien wat er rondom je huis gebeurt.

Plaats camera´s

Camera´s doen het altijd goed. Het maakt dan vaak niet eens uit of ze wel of niet echt zijn. Alleen het idee al dat een inbreker wordt opgenomen, is vaak al voldoende om ze te doen laten vertrekken. Uiteraard is het dan wel belangrijk dat je kiest voor een camera met rood lampje. Iedereen weet namelijk dat een rood lampje betekent dat er wordt opgenomen. Dit kan ervoor zorgen dat een inbreker zich toch bedenkt. Kies je voor een echt camera, kijk dan ook een naast de mogelijkheden voor camera welke je 360 graden kunt draaien. Zo heb je vaak aan één camera meer dan genoeg en kun je alles goed en scherp zien.

Zorg voor goede verlichting

Inbrekers hebben een hekel aan licht. Handig dus om een lamp aan te schaffen met bewegingssensor. Op het moment dat er dan iemand langs loopt, springt het licht aan. Je zult merken dat dit enorm afschrikkend werkt, want laten we eerlijk zijn, volledig in het licht staan, terwijl je bezig bent met het forceren van een deur vindt natuurlijk geen enkele inbreker een pretje,

Gerelateerde berichten

Een uitgebreide gids voor het installeren van elektrische poorten op uw eigendom

Als je op zoek bent naar een gemakkelijke en efficiënte manier om je eigendom te betreden, kunnen elektrische poorten de oplossing zijn. Elektrische...

Lees meer

Over ons

Voordelig en sfeervol hekwerk realiseren in je tuin.

Contactgegevens

Via info @ voordelighekwerk.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden