Voordelig hekwerk

Dokters hebben een zit sta bureau

Geplaatst op

Weet je nog dat je op heel veel plekken in de openbare ruimte gewoon mocht roken: de trein, vluchthaven en in het vliegtuig. Wat te denken van een lekkere peuk in het ziekenhuis, want immers: “Dokters roken Camel” zo luidde een rook campagne in de jaren 60. Gelukkig zijn we daar wel van teruggekomen. Maar nu dan het nieuwe roken: de hele dag achter je bureau zitten. Niet iedereen heeft zulk werk, maar veel mensen wel. Er komt een dag dat we zeggen: ‘weet je nog dat je vroeger de hele tijd alleen maar zat te werken.’ En die tijd komt onverwacht snel, net zo snel als de omwenteling van de laatste jaren, waarbij het roken door de maatschappij in de openbare ruimte stap voor stap in de ban wordt gedaan. De oplossing voor het ‘nieuwe roken’, is het zit sta bureau, want de hele dag staan schijnt ook niet zo best te zijn voor je, maar dat terzijde. In deze blog nemen we je mee langs de voordelen van het zit sta bureau. Kijk met ons mee en laat je inspireren.

“Dokters hebben een zit sta bureau”

Het nieuwe werken

Om de zoveel jaren krijgt de maatschappij nieuwe inzichten, dat hoort bij het ontwikkelingsproces van een cultuur en samenleving. Tegenwoordig zien we een sterke focus op gezond leven. Dat moet ook wel, want met de komst van massaproductievoedsel en spotgoedkope producten in de supermarkt met veel vet en suiker, is het tegenwoordig een uitdaging om gezond te eten en genoeg te bewegen. Zeker als je bedenkt dat je het grootste gedeelte van de dag zittend of liggend (in bed) doorbrengt. Het aantal uurtjes beweging is drastisch naar beneden gegaan. Zeker omdat we vanuit alle kanten technologische hulp krijgen: auto, scooter en het openbaar vervoer. Geen wonder dat er sprake is van overgewicht. Een zit sta bureau mogen we dus zeker een doorbraak noemen.

Functionaliteit

Een zit sta bureau wordt meestal elektrisch aangedreven en is met eenvoudige knoppen te bedienen. Op deze manier ben je niet veel tijd kwijt met het handmatig naar boven takelen van een bureau (toch weer die technologische hulp). De meeste zit sta bureaus hebben een moderne, lees: industriële look, en passen in elk modern interieur. Je zaak ziet er ddan professioneel en hightech uit, wanneer je als werkgever kiest voor een zit sta bureau.

Conclusie

Medewerkers hoeven met een zit sta bureau niet de hele tijd te zitten, waardoor er een betere werkomgeving ontstaat. Het voordeel is verder:

  • Betere productie want mensen zijn alerter wanneer ze staan
  • Minder ziekte uitval, mensen voelen zich energieker
  • Het staan nodigt ook uit om meer te lopen en te bewegen, waardoor mensen zich vrijer voelen. Daardoor is hun output vaker van een hogere kwaliteit.

Meer ontdekken?

Op onze site leer je meer over het onderhouden van je tuin en krijg je tips over het zoeken van een tuinman. 

Gerelateerde berichten

Beveiligingscamera’s: meer dan alleen veiligheid

In een wereld waarin veiligheid steeds belangrijker wordt, vormen beveiligingscamera’s een belangrijke schakel in de keten van...

Lees meer

Over ons

Voordelig en sfeervol hekwerk realiseren in je tuin.

Contactgegevens

Via info @ voordelighekwerk.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden