Voordelig hekwerk

De tegeltrends van 2019

Geplaatst op

Om je huis up to date te houden is het goed om te beginnen met je vloer. Gebruik deze mini-gids voor de heetste vloertegels van 2019 en vind stijlvolle en duurzame tegelvloerideeën die nog jaren trendy zullen blijven.

In het laatste decennium heeft de tegel zijn reputatie opgebouwd als een uitstekend betaalbar alternatief voor natuursteen. Wie had gedacht dat porseleinen en keramische tegels zouden concurreren met warme, traditionele hardhouten vloeren?

In 2019 gaan we de nadruk zien op grote planken in houtlook, opvallende patronen, vormen en ontwerpen, en veel nieuwe, heldere looks. Daarnaast gaan we veel traditionele hout- en steentegellooks zien. Dit zijn 3 van de belangrijkste trends in 2019:

Marmer-look vloertegels

Is de marmeren look ooit uit de mode geweest? Heldere, elegante marmeren vloeren zijn al eeuwenlang een van de favorieten op de vloerenmarkt. Helaas kunnen de meeste mensen zich echter geen marmeren vloeren in hun keuken veroorloven. Marmer-look is hierbij een uitkomst!

Marmerlooks zijn daarnaast bijzonder trendy in badkamers. Ze zorgen ervoor dat je badkamer eruit ziet als een chique hotelbadkamer of iets direct uit een paleis en dat voor een spotprijsje!

Zal de marmer-look tegel trend blijven in 2020 en daarna? Zeker. Marmer is tijdloos. Als je investeert in een marmeren look, zal je huis altijd in stijl zijn.

Hout-Look vloertegels

Tegel fabrikanten zijn expert in het namaken van natuurlijke materialen. Het is dus geen verrassing dat hun natuurlijke houten looks nu ongeveer koploper zijn op de vloeren markt. Fabrikanten zijn nu in staat om alle houten texturen na te bootsen. Elke houtlook heeft zijn eigen unieke stijl en karakter en geen 2 structuurhouten planken zouden ooit precies hetzelfde moeten zijn.

Geborstelde houtlook tegel

Een geborstelde houtlook tegel toont de verschijning van subtiele, opzettelijke draadkrassen die het hart van het hout blootstellen aan het oppervlak. Deze oneffenheden zijn gladder en consistenter dan natuurlijk of bewerkt hout.

Rustieke, met de bewerkte houten tegels hebben de uitstraling van lange, diepe krassen met een grote variatie tussen de planken, waardoor elke individuele plank er handgemaakt, uniek en zeldzaam uitziet.

Zal de hout-look tegel trend blijven in 2020 en daarna? Ja zeker! Hout-look is van een trend een echte klassieker geworden en zal zijn glorie nog tientallen jaren behouden.

Gerelateerde berichten

Beveiligingscamera’s: meer dan alleen veiligheid

In een wereld waarin veiligheid steeds belangrijker wordt, vormen beveiligingscamera’s een belangrijke schakel in de keten van...

Lees meer

Over ons

Voordelig en sfeervol hekwerk realiseren in je tuin.

Contactgegevens

Via info @ voordelighekwerk.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden